Uitvalscherm ZK Kreta-100

Bekijk hier eerst de maattabel en bekijk de mogelijkheden qua hoogte en breedte. De maten in de gele zone zijn mogelijk, de maten in de blauwe zone zijn niet mogelijk.
We raden het aan om een extra arm aan te schaffen vanaf 400 cm breed
Wat houdt deze keuze in?
Deze keuze bepaalt aan welke kant de bedieningselementen van het rolluik of screen uit de omkasting komen. Als u kiest voor een bandbediening, verwijst dit naar de positie waar het band naar buiten komt. Bij een motorbediening gaat het over de plek waar de elektrische kabel het rolluik verlaat.

Vaak gekozen instelling
Doorgaans worden rolluiken aan de buitenzijde van een gebouw geïnstalleerd, met de bediening aan de binnenzijde. U kunt onderstaand schema gebruiken om deze configuratie te visualiseren. Dit schema is bedoeld alsof u van binnenuit naar buiten kijkt.



Schema voor de bedieningskant
In sommige gevallen wilt u misschien dat de kabel of het band op een andere plaats uit het rolluik komt. Raadpleeg de schematische afbeelding hieronder om te zien welke optie in uw situatie het meest geschikt is. Als u niet zeker weet welke keuze het beste is voor uw situatie, neem dan contact met ons op.



Schema voor de bedieningskant
De afkortingen betekenen het volgende:
- LVB = Links voor boven
- LAB = Links achter boven
- LVO = Links voor onder
- LAO = Links achter onder
- RAB = Rechts achter boven
- RVB = Rechts voor boven
- RVO = Rechts voor onder
- RAO = Rechts achter onder
Totaal

Beschrijving

Op zoek naar de perfecte zonwering die zowel functioneel als stijlvol is? Maak kennis met ons Uitvalscherm ZK Kreta-100, de ideale oplossing om te genieten van schaduw en comfort, zelfs op de zonnigste dagen.

Dit zonnescherm biedt effectieve bescherming tegen hitte en schadelijke UV-stralen, waardoor je binnen koel blijft en je meubels worden beschermd tegen verkleuring.

Ons uitvalscherm ZK Kreta-100 is gebouwd om lang mee te gaan. Het hoogwaardige frame is vervaardigd uit stevig materiaal dat bestand is tegen de elementen. Het doek is UV-bestendig en scheurvast, wat betekent dat het zelfs na jarenlang gebruik zijn kleur en vorm behoudt.

Kies de bedieningsmethode die het beste bij je past. Het Uitvalscherm ZK Kreta-100 is verkrijgbaar met zowel handmatige als elektrische bedieningsopties. Met één druk op de knop kun je het zonnescherm eenvoudig in- en uitrollen.

Geen enkele ruimte is hetzelfde, en daarom bieden we maatwerkopties voor het Uitvalscherm ZK Kreta-100. We kunnen het zonnescherm aanpassen aan de afmetingen en kleuren die bij jouw stijl passen.

Zelf je zonwering monteren? We hebben de installatie van ons uitvalscherm ZK Kreta-100 zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Met de onze monteerinstructies en het benodigde montagemateriaal kun je het zonnescherm snel en probleemloos monteren.

Bestel vandaag nog ons uitvalscherm ZK Kreta-100 en geniet van de voordelen van hoogwaardige zonwering.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.