Knikarmscherm ZK RAL 9001

Bekijk hier eerst de maattabel en bekijk de mogelijkheden qua hoogte en breedte. De maten in de gele zone zijn mogelijk, de maten in de blauwe zone zijn niet mogelijk.
Totaal

Beschrijving

Op zoek naar de perfecte oplossing om van je buitenruimte te genieten, zelfs op de meest zonnigste dagen? Ontdek het knikarmscherm ZK Malta roomwit 250. Met zijn geavanceerde ontwerp en hoogwaardige materialen biedt dit zonnescherm niet alleen bescherming tegen de brandende zon, maar biedt het ook privacy en sfeer.

Het knikarmscherm ZK Malta roomwit 250 is ontworpen om zowel de buitenruimte als binnenruimte beschermen tegen schadelijke UV-stralen en overmatige hitte. Hiermee blijft iedere ruimt aangenaam koel, zelfs op de warmste dagen. Bovendien bescherm je ook het meubilair tegen verkleuring.

Dit zonnescherm is ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Met zijn hoogwaardige, roestvrijstalen knikarmen en weerbestendige doek, kan het verschillende weersinvloeden weerstaan en blijft het er jarenlang als nieuw uitzien.

Dankzij het handige elektrische mechanisme kan je het scherm met één druk op de knop moeiteloos in- en uitrollen. Zo kan je snel de gewenste hoeveelheid schaduw creëren. Het knikarmscherm ZK Malta roomwit 250 is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, zodat het perfect aansluit bij jouw voorkeuren en stijl.

Zelf je zonwering monteren? Ontdek onze gedetailleerde monteerinstructies, specifiek voor elk type zonwering. Met onze stapsgewijze begeleiding ben kun je heel eenvoudig de zonwering zelf installeren.

Bij Zon & Ko begrijpen we het belang van hoogwaardige zonwering voor jouw buitenleven. Onze producten worden met zorg en vakmanschap vervaardigd, dat geldt ook voor het knikarmscherm ZK Malta roomwit 250. Met jarenlange ervaring en toewijding aan kwaliteit, zijn we trots op het bieden van zonneschermen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een aanvulling vormen op de esthetiek van jouw ruimte.

Kies vandaag nog voor het knikarmscherm ZK Malta roomwit 250 en profiteer van alle voordelen!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.