Knikarmscherm ZK Technisch Zilver

Bekijk hier eerst de maattabel en bekijk de mogelijkheden qua hoogte en breedte. De maten in de gele zone zijn mogelijk, de maten in de blauwe zone zijn niet mogelijk.
Totaal

Beschrijving

Op zoek naar de ultieme zonwering die jouw buitenruimte transformeert? Knikarmscherm ZK Technisch Zilver is de ideale keuze om volop te genieten van de zon, terwijl je ook profiteert van de gewenste schaduw en verkoeling.

Bij Zon & Ko begrijpen we dat geen twee buitenruimtes hetzelfde zijn. Daarom bieden we het knikarmscherm ZK Technisch Zilver aan als een op maat gemaakte oplossing. Hierdoor past dit zonnescherm perfect bij jouw specifieke wensen en de stijl van je terras of tuin. Of je nu een kleine patio of een ruime tuin hebt, we hebben de juiste afmetingen voor jou.

Met de handige afstandsbediening is het openen en sluiten van knikarmscherm ZK Technisch Zilver heel eenvoudig. Pas de stand van het zonnescherm aan naar jouw voorkeur en creëer de perfecte hoeveelheid schaduw.

Dit zonnescherm is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden. Het stevige aluminium frame en het hoogwaardige doek weerstaan moeiteloos intense zon, regen en wind. Hierdoor blijft je knikarmscherm ZK Technisch Zilver er als nieuw uitzien, seizoen na seizoen.

Met een ruime keuze aan kleuren, patronen, stoffen en formaten, kun je het uiterlijk van je zonnescherm aanpassen aan je persoonlijke smaak en de uitstraling van je buitenruimte. Ga voor modern, klassiek, of eigentijds – de keuze is aan jou.

Wil je zelf de cassette van je zonwering monteren? Wij maken het eenvoudig voor je. Ontdek onze gedetailleerde monteerinstructies, specifiek voor elk type zonwering. Met onze stapsgewijze begeleiding ben je verzekerd van een correcte montage, waardoor je vele jaren kunt genieten van de voordelen van je zonnescherm.

Bestel vandaag nog jouw knikarmscherm ZK Technisch Zilver. Transformeer je buitenruimte, geniet van de gewenste schaduw en aangename temperaturen in huis!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.