Screen ZK-85

Bekijk hier eerst de maattabel en bekijk de mogelijkheden qua hoogte en breedte. De maten in de gele zone zijn mogelijk, de maten in de blauwe zone zijn niet mogelijk.
Totaal

Beschrijving

Op zoek naar de perfecte oplossing om de binnentemperatuur te reguleren, je interieur te beschermen tegen sterke zonnestralen en tegelijkertijd je buitenruimte te verfraaien? Ontdek de screen ZK-85 zonwering, de ultieme combinatie van functionaliteit en elegantie voor iedere woning of bedrijfspand.

De screen ZK-85 is ontworpen om de zon op afstand te houden, terwijl je toch kunt genieten van natuurlijk licht en een verkoelend briesje. Of je nu je slaapkamer koel wilt houden, je meubels wilt beschermen tegen de zon of gewoon meer privacy wilt creëren, dit type zonwering biedt de perfecte oplossing.

Onze screens worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen van de hoogste kwaliteit. Het doek is gemaakt van weerbestendig, UV-bestendig polyester, waardoor het bestand is tegen de zwaarste weersomstandigheden. Wij zorgen ervoor dat jij jarenlang kunt genieten van je screens.

Het gebruiksgemak van de screen ZK-85 zonwering is één van zijn sterke punten. Met de handige afstandsbediening kun je de zonwering moeiteloos naar wens aanpassen. Of je nu kiest voor volledige sluiting op een zonnige dag of een lichte filtering van het licht, je volledige controle. De eenvoudige installatie maakt het mogelijk om deze zonwering snel en probleemloos te plaatsen. Bekijk onze monteerinstructies per type zonwering voor ondersteuning.

Naast zijn functionaliteit voegt de screen ZK-85 ook een vleugje stijl toe aan je buitenruimte. Met verschillende kleuropties en maten kun je de zonwering aanpassen aan jouw voorkeuren. Bij Zon & Ko vind je zonwering in alle soorten en maten!

Als je op zoek bent naar hoogwaardige zonwering, dan ben je bij Zon & Ko aan het juiste aders. Investeer vandaag nog in de screen ZK-85 en geniet van comfort en elegantie, het hele jaar door.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.