Screen ZK-75

Bekijk hier eerst de maattabel en bekijk de mogelijkheden qua hoogte en breedte. De maten in de gele zone zijn mogelijk, de maten in de blauwe zone zijn niet mogelijk.
Totaal

Beschrijving

Screen ZK-75 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar privacy en bescherming tegen de zon. Dankzij de hoogwaardige materialen zorgt deze screen ervoor dat de temperatuur in iedere ruimte aangenaam blijft en dat het zicht naar binnen toe beperkt kan worden.

Naast functionaliteit voegt de screen ZK-75 ook een vleugje stijl toe aan jouw buitenruimte. Het moderne design past perfect bij diverse stijlen, en je kunt kiezen uit verschillende maten, kleuren en afwerkingen om de zonwering aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Onze screens zijn ontworpen om de zonnestralen buiten te houden, waardoor je kunt genieten van schaduw en comfort op de warmste dagen. Tegelijkertijd biedt het de privacy die je nodig hebt, zonder het zicht naar buiten te beperken.

Bij Zon & Ko ontwerpen we onze zonwering met zorg en passie. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze screens zijn voorzien van hoogwaardig en weerbestendig materiaal. Je kunt erop vertrouwen dat deze screen een lange levensduur heeft en bestand is tegen verschillende weersinvloeden.

Bij Zon & Ko begrijpen we dat elke buitenruimte uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan. Pas de afmetingen, kleuren en afwerkingen aan om ervoor te zorgen dat de screen ZK-75 perfect bij jouw wensen past. Heb je advies nodig? Vraag het ons gerust. Onze experts staan klaar om je te adviseren.

Screens monteren? Wij hebben uitgebreide monteerinstructies per type zonwering geschreven. Zo weet je zeker dat jij jouw screens op de juiste wijze monteert waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben!

Als je op zoek bent naar hoogwaardige zonwering die topprestaties levert en jouw buitenruimte transformeert; dan is de screen ZK-75 de perfecte keuze voor jou. Investeer vandaag nog in de allerbeste zonwering van Zon & Ko!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.